orgentering-.-

Idag hade vi orgentering och det var skit tråkigt men det ick ganska så fort eftersom vi följde efter alla andra.Sen gick jag och badade med Hanna,Emilia,Saga,Sussi och Ida det var ganska kallt men sen blev det varmt. Nu sitter jag här med Hanna som pratar om grisar och jag ska snart till träningen:D ♥ http://hhannabengtsson.blogg.se/
läs hannas blogg ;D


HanKim


kimmybloggsak


suddigt


mina kläder idag:)

byxor:bikbok
topp:H&M
cardigan:bikbok

mina naglar

mina naglar som jag fixade.skit suddig bild för min kamera e cp
Mina naglar som jag fixade.skit suddig bild för min kamera e cp.

igår

hej hej förlåt att jag inte skrev igår, men jag orkade inte haha. Men igår hade jag två matcher och vi förlorade båda:(
men men...
sen när jag kom hem från matcherna var jag helt blöt och lerig så jag hoppade in i duchen.Sen när jag sskulle måla mina naglar ringde candice och frågade om jag ville gå ut med henne så vi gick ut och gick in i ånässkolan för den var uppen eftersom det är gbg cup och sånt. Sen träffqde vi Audrey och spelade typ fotboll och sen skulle Audrey gå hem:( så jag och Candice gick ner till olskroken och bara satt på min gård en stund och pratade. Och idag ska jag nog vara med Audrey eftersom Candice fortfarande har utegångsförbud. Men nu ska jag måla mina naglar och äta frökost bilder kanske kommer sen:)
kimmybloggsak

gbg

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Idag spelade jag två matcher och vi vann en och förlorade en:)
imån ska jag spela två matcher till och dom måste vi vinna.
OCH JAG E SÅÅÅÅÅÅÅ J*VLA  GLAD:D:D:D
jag kan inte säga varför, inte än iallafall. Men nu sitter jag här och har precis duchat jag har skit ont i mitt ben.
Ahhh jag vet inte vad jag ska skriva mer för jag har inte gjort så mkt annat idag än att spela matcher. Åhh just det jag träffade Sarah på kviberg också. Aja nu ska jag fortsäta kolla på TV och leta efter nåt fint pojk namn med x i:)
kimmybloggsak

göteborg cup

Heej hej nu har jag precis duchat. Vi mötte ett norskt lag och det blev 0-0. Imån ska jag spela 2 matcher jag hoppas att vi vinner!
Men nu ska jag gå och göra en shai latte:D
Jag skulle egentlingen vara med Audrey nu men jag e så trött så jag orkar inte:(



kimmybloggsak

:(


I still can´t belive it, I still miss u

Hej

idag ska jag ha match jag tror vi ska möta ett danskt eller ett norskt lag. Igår  hände det inte så mycket jag var bara hemma och kollade på film med min syster och hennes kompisar vi kollade på thirteen haha jag har typ sätt den 10 gånger eller nåt. Igår webbade jag också med Emilia hela natten, haha nej men till kl 1 eller nåt. Men nu ska jag gå och fixa mig och tagga till matchen bloggar  kanske mer sen:)






kimmybloggsak



RSS 2.0